Kom igång

Det är snabbt och enkelt att komma igång med att fakturera ditt första uppdrag. Här är fem steg som ger dig en flying start – från att öppna ett gratis konto till att hämta ut din första lön. 1,2,3, here we go……

1. Skapa konto, bli användare

Klicka på Logga in-ikonen uppe i högra hörnet och fyll i e-postadress och lösenord. Är du ny som användare väljer du Skapa Konto och fyller i din e-post som blir ditt användarid och lösenord. Du landar på din personliga sida med överblick över det som händer i tjänsten.(Vi kan lägga vårs registrerings länk här)

2. Anpassa dina uppgifter

Fyll i dina individ- och kontaktuppgifter på en gång, de kommer vara nödvändiga när du skickar in din första faktura. Klicka på kugghjulet uppe till höger, välj Inställningar. Glöm inte att fylla i uppgifter för löneutbetalning.

3. Gör din faktura

Välj +Skapa faktura för att göra din första faktura. Det är bara att gå uppifrån och ner och fylla i vem som ska faktureras (Kund), hur fakturan ska hanteras (Fakturainställningar) och vad som ska faktureras (Fakturarader) samt Arbetad tid.

Godkänn villkoren och klicka på Skicka så tar vi på 5 Tjänster AB hand om resten. (Har du avancerade behov klarar 5 Tjänster AB faktura RUT/ROT-avdrag, utlägg och reseersättning. Du kan också fakturera uppdrag där du jobbat tillsammans med andra med hjälp av vår Team-hantering.)

4. Dina pengar kommer

Vi tar hand om hela fakturaprocessen och ser till att administrationen är i ordning. Vi kontaktar dig om något är oklart. Vi garanterar att vi betalar ut din lön inom 24 timmar (bankdagar) efter det att fakturabeloppet kommit in på vårt bankkonto.

 Då garanterar vi att du får pengarna utbetalda 24 timmar från det att ansökan godkänts.

5. Dina fakturor, pengar och lön

På din kontrollpanel har du överblick. Under Mitt Konto finns dina affärer, uppdrag och fakturor med nyckeltal och månatliga sammanställningar. Vi hanterar du dina pengar, hur mycket du vill plocka ut i lön eller spara. Här kan du också skriva ut dina lönespecifikationer med mera.

Enkelt vad???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.