Välkommen till 5 Tjänster T5 AB

Jobba och fakturera utan eget företag.

 

Du skaffar och utför uppdraget så tar vi hand om resten

5 Tjänster AB jobbar med egenanställning. Vi förenklar, effektiviserar och utför din administration. Vi hjälper dig att fakturera utan att behöva starta ett eget företag. Slipp administrationen och fokusera på det du gör bäst. Läs mer…

Vi hanterar fakturering, skatter, avgifter och moms åt dig som egenanställd
Vi erbjuder ett heltäckande försäkringsskydd
Vi sköter utbetalning av din lön och bevakning av dina kundfakturor så att du får betalt

Fakturera utan företag. Gör det du är bra på, och låt oss sköta resten

Har du hittat ett uppdrag du vill göra och vill kunna ta betalt? 5 Tjänster AB är ett socialt ansvarstagande egenanställningsföretag som är ett alternativ till att starta eget företag. Genom egenanställning får du möjligheten att fakturera utan att själv ha F-skattsedel eller eget företag.

 

Så här funkar det

Du kommer överens med din uppdragsgivare om vad du ska göra och vilken ersättning du ska få. Du meddelar samtidigt att du kommer fakturera från ditt egenanställningsföretag.

2. Du registrerar jobbet och din uppdragsgivare

Om det är första gången du utför ett uppdrag registrerar du ett kostnadsfritt konto med dina uppgifter här. Sedan registrerar du uppgifter om din uppdragsgivare och ungefärlig tid uppdraget kommer att ta. Om uppdraget redan är utfört anger du de exakta datumen och tiden för uppdraget.  När vi kontrollerat och godkänt såväl uppdraget som uppdragsgivaren skickar vi en faktura till uppdragsgivaren och det uppstår ett anställningsförhållande mellan dig och oss. Din anställning gäller för det arbete och den tidsperiod som fakturan avser.

3. Din lön betalas ut.

Din lön betalas ut när uppdragsgivaren betalt fakturan. I speciella fall kan vi efter avtal med uppdragsgivaren betala ut lön tidigare.
I slutet av året inför din självdeklaration utfärdar vi löneuppgift och skickar till dig. Om du under året behöver ett arbetsgivarintyg anmäler du det i ditt konto och vi genererar ett aktuellt intyg.