Drift och Förvaltning

Drift, förvaltning och support av er webbplats

Detta är en tjänst med fokus på er webbplats prestanda, säkerhet, och service. Det är viktigt att hålla WordPress kärnfiler, temafiler och tillägg (plugins) uppdaterade för att minska risken för attacker, hackad hemsida och säkerhetshål.
Ett annat mycket viktigt område är eposten. Vi ser till att posten kommer fram och att det finns säkerhetskopior på viktiga mail

Med förvaltningen hos oss behöver du inte vara insatt i WordPress digitala utveckling, vi har koll på vad som uppdateras, när och varför. Vi vet vad som behöver göras på din sajt och du kan fokusera på det du är bäst på!  De tekniska uppdateringarna av dina WordPress filer och dina tillägg måste göras, av dig eller någon annan, annars är risken stor att din webbplats drabbas av intrång eller att webbplatsen får tekniska problem.

Lilla avtalet

Det lilla avtalet omfattar er wordpress installation på det webbhotell ni har idag. Vi förvaltar er wordpress site utan att göra några förändringar i övrigt. Er epost, systemdrift och annat stannar kvar på er nuvarande webbhotell.

Vad ingår

uppdatering WordPress vid nya versioner
uppdatering av gratistillägg varje vecka
mätning av laddningstid
komplett backup engång i månaden – sparas i 2 mån under pågående avtalsperiod

Pris 240.- månaden. Kavartalsvis

 

Mellanavtalet

Mellanavtalet innebär att vi flyttar er webbplats till våra egna system som vi kan utan och innan. Det innebär att även support av epost och andra tekniska saker ta över av oss. Vi tar hand om förnyelse av domännamn och bevakar alla era domäner om ni har flera.

 

Pris 480.- månaden

 

 

Stora avtalet

Det stora avtalet ger er två timmar fritt disponerad per månad! 2 timmar per månad fritt disponerad. Till exempel att vi skapar nyhetsinlägg i Facebook eller Instagram, gör text- och bildändringar på siten, eller vidareutvecklar er webbplats med nya funktioner. Ni bestämmer själva vad ni vill att vi skall göra med ert internet. Ni ringer eller mailar vad ni vill ha gjort.

Det stora avtalet  innebär att vi flyttar er webbplats till våra egna system som vi kan utan och innan. Det innebär att även support av epost och andra tekniska saker ta över av oss. Vi tar hand om förnyelse av domännamn och bevakar alla era domäner om ni har flera.

Pris 960.- månaden

Prova gärna – det är lätt att avsluta

Om du vill avsluta avtalet är det bara att meddela det! Inga bindningstider och ingen uppsägningstid. Om du vill ha faktura årsvis kan vi diskutera ett annat pris.

Detta ingår alltid i vår förvaltning

  • inga bindningstider
  • ingen uppsägningstid
  • uppdateringar av WordPress inom några dagar
  • uppdateringar av gratistillägg varje vecka
  • stickprovskontroller varje vecka
  • databasoptimering
  • mätning av laddningstid
  • kontroll av brutna länkar
  • rapportering