Support

Mail och Webbmail

Din mail körs i en programvara som heter Smarter Mail. Den innehåller webbmail och möjlighet att använda exchange funktioner såsom kalender mötesbokning kontaktlistor med mera. Kontakta oss för inställningar till Ipad, Iphone och andra.

Varje kund har ett mailkonto som är ett administrationskonto där du kan lägga upp fler epostadresser om du behöver. Man kan även göra inställningar för Spam och en massa annat. Du loggar in med din egen domän. Kolla exemplet nedan

http://mail.mindoman.se

Utgående server SMTP mail.mindoman.se
Inkommande server POP3 mail.mindoman.se

Fakturering och Supportärenden

T5 har från och med 2012 övergått till att skicka fakturor elektroniskt via e-post.
Vi använder ett kundsupportsystem som heter Freshbooks. Systemet skickar ut fakturor och andra dokument automatiskt. Om du är kund skapar du  supportärenden genom att logga in med userid och password som du fått med en första beställningen.
I och med detta bidrar T5 med att minska de globala utsläppen och minska växthuseffekten. Kunderna får enkelt sin faktura direkt i sin e-post utan någon väntetid som med vanlig post och kan själv välja att spara den på sin dator för att sedan skriva ut den vid behov.
De kunder som trots detta inte vill ha sin faktura via e-post kan vi erbjuda pappersfaktura via vanlig post till en kostnad av 50 kr per faktura.
Alla priser är exkl. moms.
Logga in på följande adress:
http://t5.freshbooks.com

DNS
Vi har 2 egna DNS servrar samt för de som vill betala för maximal upptid lägger vi din domän även i Amazon Web Services AWS.
ns1.unlimited-internet.net
ns2.unlimited-internet.net