Företagare sedan 1985

mail.almhult.com

Förändring av verksamheten

Vi avvecklar hostingverksamheten, och under våren och sommaren 2018 utvecklar vi företaget till ett egenanställningsföretag för frilansare.

5 tjänster T5 AB startades 1985 som Databasen PC Konsult och blev 1991 Aktiebolag som Databasen systemutveckling AB i Älmhult.  Affärsidén var systemutveckling  och IT support. Kundgruppen var i huvudsak lokala små och stort företag.
När internet blev allmänt tillgängligt startades hosting verksamhet och en modempool, om någon kommer ihåg vad det var. Verksamheten växte och 2003 såldes delar av verksamheten tillsammans med namnet, och företaget fick då det nya namnet 5 Tjänster T5 AB Verksamheten är nu inriktad på att erbjuda tjänster inom egenanställning och administration av tillfälligt anställda och underkonsulter. Vi vill förenkla företagandet, och möjliggöra för våra kunder att fokusera på att utveckla sin verksamhet.  Vi erbjuder fördelarna med företagande och tar hand om det jobbiga som kommer med på köpet, men vi hjälper även frilansare att starta eget.  Idag har vi kontor i Helsingborg, men arbetar med företag och kunder runt om i Sverige, och i andra delar av världen.

Den ekonomiska delen av 5 Tjänster T5 AB sköts av redovisningskonsulten Margret Thelin som är baserad i Älmhult. Hon har lång erfarenhet av ekonomisk rådgivning åt mindre företag och frilansare. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller öppna ett gratis konto.